Om oss

Åmåls Begravningsbyrå

För den som ska planera ett avsked finns mycket att tänka på. Mitt i sorgen ska saker planeras och beslutas. Vi vill gärna hjälpa dig på bästa sätt och är måna om att du ska känna vår omtanke.

Våra rådgivare arbetar med allt i samband med dödsfall och begravning t ex bokning av kyrkor, lokaler, transporter, dödsannonser, blommor, musik, minnesstund, catering, gravstenar och mycket annat.

Vi är auktoriserade av SBF (Sveriges Begravningsbyråers förbund) och har genomgått en omfattande auktorisationsutbildning. Det innebär att du får rätt hjälp och att allt det praktiska runt begravningen tas om hand på bästa tänkbara sätt.

Utöver det som gäller begravningen vill många också ha hjälp med juridiken. Där samarbetar vi med vårt systerföretag Verahill Familjejuridik.

Varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor.

Våra medarbetare

Vi finns här för dig

Du kan alltid kontakta oss per telefon, mail eller ett fysiskt möte. Vänligen kontakta någon av oss medarbetare för en fortsatt dialog.

Ett textblock
SBF

Vi är medlemmar i SBF

I en svår stund är det av yttersta vikt att man kan lita på begravningsbyråns kompetens. Vårt medlemskap och vår auktorisation hos Sveriges Begravningsbyråers Förbund är en trygghet för dig som kund.

Att vara en auktoriserad begravningsbyrå innebär högt ställda krav både på begravningsbyrån och byråns medarbetare. Bland annat krävs att varje medarbetare genomgår en omfattande auktorisationsutbildning hos SBF och även löpande vidareutvecklar sina kunskaper.

Läs mer om auktorisationen här.

SBF